Minciuni nevinovate

Peter Shaffer

Durata: 75min

Minţim în fiecare zi, minciuni mici, nevinovate. Unele în glumă, altele în serios. Fiecare avem mândria noastră, vanitatea noastră, ne dorim să fim apreciaţi de către ceilalţi. Ne place să fim admiraţi, iubiţi şi facem eforturi tot mai mari pentru a crea şi întreţine o serie de aparenţe care sunt din ce în ce mai importante pentru a crea imagine ape care ne-o dorim. Suntem foarte atenţi la ce spunem şi la ce facem în societate, la ce cred ceilalţi despre noi.
Pas cu pas ţesem pânza poveştii vieţii noastre. Facem alegeri şi le justificăm Trecem prin situaţii mai grele sau mai uşoare, întâlnim oamneni diferiţi. Anumite întâmplări şi anumiţi oameni ne marchează profund, anumite amintiri au darul de a ne hrăni, altele de a ne bântui. Căutăm succesul, vrem să cucerim poziţii sociale, bani, prestigiu, oameni. Timpul trece şi abia când ne apropiem de final putem vedea ce ne rămâne în urma minciunilor noastre…nevinovate.
Tom şi Frank sunt doi prieteni care caută soluţii pentru a-şi rezolva anumite probleme. D-na Lemberg este conoscută pentru şedinţele de consultanţă. Iată însă că situaţia se complică şi îi face să pătrundă dincolo de problemele prezente în aspecte mai controversate ale vieţii.